Liberale Studenten Partij

Meer dan studeren

 

De onderstaande foto's geven een goede indruk van wie we zijn en wat we doen.

Ons team

Izaak Mulder

Izaak Mulder

Positie Voorzitter

Over Als voorzitter van de LSP wil ik de betrokkenheid van de Leidse student bij de studentenpolitiek nog verder vergroten. Komend jaar wil ik mij inzetten om de mogelijkheden die de LSP biedt kenbaar te maken aan de Leidse studenten. Ik ben zeer gemotiveerd om de partij dit jaar verder te laten groeien en een goede vertegenwoordiging te bieden voor de Leidse student.

Tarik Moumen

Tarik Moumen

Positie Vicevoorzitter

Over Als vicevoorzitter van de LSP ondersteun ik de voorzitter in zijn taken. We overleggen over de agenda en andere praktische zaken. Komend jaar is het mijn doel om ervoor te zorgen dat nóg meer mensen dan voorgaande jaren zich vertegenwoordigd voelen door de LSP, en wij bij kunnen dragen aan de universiteit een betere plek maken.

Cole Macclean

Cole Macclean

Positie Penningmeester

Over Dit jaar zet ik mij namens de LSP in om de universiteit zo veel mogelijk kansen aan studenten te laten bieden op het gebied van zelfontplooiing en ontwikkeling. De communicatie tussen de universiteit en student moet verbeteren en daar maakt de LSP zich hard voor.

Mirko Smeets

Mirko Smeets

Positie Werving en Evenementen

Over Dit jaar ga ik mij inzetten om namens de LSP voor meer betrokkenheid binnen de universiteit te zorgen. Namens de LSP zal ik me hard maken voor een overzichtelijker systeem voor de gehele universiteit.

Arie Benschop

Arie Benschop

Positie Campagne

Over Als bestuurslid campagne hoop ik zoveel mogelijk studenten te betrekken bij de studentenpolitiek en ik geloof dat er nog veel terrein te winnen is voor studentenpartijen. Dit jaar hoop ik met de functie campagne meer ruimte te maken voor thema’s die studenten aan het hart gaan.

Renske Kasma

Renske Kasma

Positie Marketing en Communicatie

Over Het komende jaar wil ik graag de bereikbaarheid van de LSP op social media vergroten. Veel studenten zijn zich nog niet bewust van de invloed die zij uit kunnen oefenen op de studentenpolitiek. Door middel van de socials wil ik de standpunten van de LSP kenbaar maken en meer bewustheid voor de studentenpolitiek creëren. 
E-mailen
Instagram
LinkedIn