Liberale Studentenpartij

Meer dan studeren

 

Ons team

Floris-Jan Boutens

Floris-Jan Boutens

Positie Voorzitter

Over Als voorzitter wil ik mij dit jaar inzetten om de bekendheid en toegankelijkheid van de LSP te vergroten. Daarnaast zal ons doel zijn het aandragen van zoveel mogelijk raadsleden voor een duidelijk liberaal geluid binnen de universiteit.

Sophie Verhagen

Sophie Verhagen

Positie Vicevoorzitter

Over Als vicevoorzitter ondersteun ik de voorzitter in zijn taken. We bespreken samen de agenda en daarnaast houd ik alle notulen bij. Dit jaar hoop ik de LSP wederom bij studenten op de kaart te zetten als de meest vooruitstrevende en snelst groeiende partij!

Daniël Goedknegt

Daniël Goedknegt

Positie Penningmeester

Over Het komende jaar wil ik me inzetten om studenten bewust te maken van hun eigen inspraak binnen de studentenpolitiek en van de mogelijkheden die de LSP aan hen biedt. Daarbij is het belangrijk dat het bereik van de LSP dit jaar nog groter wordt.

Jens Eppingbroek

Jens Eppingbroek

Positie Campagne

Over Als bestuurslid campagne wil ik studenten betrekken bij beslissingen die er juist voor hun toe doen. Daarnast wil ik de communicatie tussen student en universiteit verbeteren. Hier maakt de LSP zich sterk voor.

Floortje Wolt

Floortje Wolt

Positie Werving en Activiteiten

Over Als bestuurslid werving en activiteiten wil ik mij inzetten om studenten meer te betrekken in de Leidse studentenpolitiek. Op die manier zorgen wij voor nog meer inspraak van studenten binnen de universiteit.

Thijn Hamerling

Thijn Hamerling

Positie Media en Marketing

Over Als bestuurslid media en marketing ga ik mij dit jaar inzetten om het online bereik van de LSP te vergroten, met als doel om studenten bewust te maken van de mogelijkheden die de LSP hen te bieden heeft om binnen de Leidse studentenpolitiek hun stem te laten horen.
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn